Nyheder

Læs vores nyheder

Nyansættelse hos Egtved Smedje A/S

Pr. 16. April 2018 har vi ansat Kristian Jakobsen som montør. Kristian er kommr fra en lignende stilling i branchen. Vi ser frem til et godt og frugtbart samarbejde.

Stort velkommen til dig Kristian

Endnu en nyansættelse hos Egtved Smedje A/S

Pr. 1. December 2017 har vi taget imod en ny medarbejder som primært får sin gang på vores kontor i Egtved.

Christian bliver vores nye overmontør og kommer fra en lignende stilling i branchen. Ta’ godt imod ham, Christian Elkjær er i hvert fald helt klar til at tage imod jer og yde en super service. Et stort velkommen til dig Christian…….- vi glæder os til vores kommende samarbejde!

Nyansættelse hos Egtved Smedje A/S

Pr. 1. Juli 2017 har vi ansat Thamer F. Dahham som vores nye lærling. Thamer er kommet i lære under den nye uddannelse som omfatter både Vvs- og blikkenslagerfaget. Vi ser frem til et godt og frugtbart samarbejde.

Stort velkommen til dig Thamer.

10-års jubilar hos Egtved Smedje A/S

Fredag den 2. oktober 2015 fejrede vi Calles 10-års jubilæum hos Egtved Smedje A/S. Vi er stolte over at kunne fejre endnu en 10-års jubilar, og Calles dag med markeret med en runde golf samt surprisemiddag med alle kollegerne. Vi håber på mange flere år med Calle som montør. Stort tillykke, Calle – rigtig godt gået!

Nyt logo – samme virksomhed

Hos Egtved Smedje A/S har vi i efteråret 2015 valgt at ændre vores logo. Tanken om at ændre logo har været oppe at vende flere gange, men det sidste skub fik vi, da vi ansatte vores seneste lærling. -Han vidste nemlig ikke, at vi primært beskæftiger os med VVS og blikarbejde, da vores gamle logo ikke umiddelbart antydede det. Derfor har vi givet vores logo et frisk pust, og sætter nu fokus på de områder, vi er specialister inden for.

Følg Egtved Smedje A/S på Facebook

Har du lyst til at følge vores dagligdag, aktiviteter og mærkedage? Så følg os på Facebook, hvor vi opdaterer med nyheder så tit som muligt.

Følg os på Facebook

Ny medarbejder hos Egtved Smedje A/S

Pr. 1. december 2014 har vi ansat Gitte Dreyer som bogholder på vores kontor i Egtved. Gitte vil tage sig af bogholderiet, den daglige kontakt med alle vores gode kunder, varetage udbygningen af vores ansattes arbejdsmiljø samt indgå i styregruppen hos Egtved Smedje A/S. Velkommen til Gitte! Vi ser frem til et rigtig godt samarbejde!

Samarbejde med Vinbech’s Pejse

Egtved Smedje har indgået et samarbejde med Vinbech’s Pejse, således vi står for monteringen af pillefyr og ovne. I følge smedemester Kenni Dahl, så har vi solgt flere pillefyr og ovne, end de mest populære pumper til jordvarme.

Læs mere om samarbejdet her

Læs mere om Vinbech’s Pejse

(Kilde: www.vafo.dk, fotograf: Jan Kronvold)

Egtved Smedje A/S var med i TV 2-programmet ‘Nybyggerne’

I efteråret 2013 kunne du hver onsdag følge med i TV 2’s boligprogram ‘Nybyggerne’. Her havde fire par valgt at bytte de trygge rammer ud med tilværelsen som nybyggere, og hver uge istandsatte hvert par et nyt rum i deres drømmehus. Hos ét af de fire nybygger-par, Louise og Jonas, assisterede Egtved Smedje A/S med smedearbejde og hjalp blandt andet parret med at skabe et unikt skrivebord.

(Kilde:www.TV2.dk, fotograf: Henrik Hammel/TV 2)

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

(+45) 75 55 10 31
post@egtved-smedje.dk