Vision

Vi løser dine opgaver

For mange mennesker er Egtved Smedje A/S måske blot en virksomhed man kontakter, når man har en given opgave som man tænker at vi kan løse. Det vil vi også rigtig gerne.

Men i og med at vi befinder os i en stadig mere gennemsigtig verden, som falder helt i tråd med vores syn på virkeligheden, mener vi at fremtidens kunder, leverandører og medarbejdere ikke kun skal se os som en virksomhed, men som en virksomhed der er sat i verden for at skabe værdi for netop vores kunder.

Vi ser os selv som en meget lokalforankret virksomhed, hvorfor vi også finder det ganske naturlig at vi kere os om vores lokalsamfund.

Vi drives af tanken om at levere gode serviceoplevelser, der understøtter vores kunders behov for velfungerende og energirigtige vand- og varmeinstallationer. For os handler god service ikke om at udføre en enkeltstående opgave. Det handler om, at vi forstår vores kunders ønsker og behov, samt at vide, hvordan vores services hjælper kunderne med at nå netop deres mål.

Egtved Smedje A/S har rødder i stolte, danske traditioner

Om målet skal gøres op i bedre indtjening, konkurrencedygtighed, indeklima eller komfort lader vi kunderne om at afgøre. Men uanset hvilken værdi man ønsker at måle os på, så sker det med afsæt i vores medarbejderes dygtighed som vi ser som et væsentligt parameter når vi skal pege på hvor netop vi bl.a. differentiere os fra vores konkurrenter.

Egtved Smedje A/S har rødder i stolte, danske traditioner omkring kvalitet og tillid, men vi gør i høj grad brug af den store faglige viden og ekspertise fra hele vores medarbejderstab. Vi stræber efter de bedste løsninger, og det betyder, at vi hele tiden søger at være innovative, så vi kan tilbyde vores kunder det bedste – inspireret fra hele branchen.

Udfører opgaver med et menneskeligt aftryk

Alle vores medarbejdere har mandat til at handle og de udfører alle deres opgaver med et menneskeligt aftryk. I Egtved Smedje A/S gør vi en dyd ud af, at alle medarbejdere forstår deres formål og ved, hvordan de gør en forskel. Dette ser vi vigtigheden af, for at vi kan hjælpe vores kunder bedst muligt med at få opfyldt deres ønsker og behov.

Vi brænder for at levere services af højeste kvalitet og er stolte over at kunne gøre det

Vores vision

Vi vil, i en klasse for sig, være den professionel samarbejdspartner indenfor energirigtige vand- og varmeinstallationer til boliger og erhvervsejendomme, kendt for suveræne medarbejdere, suveræn service og suveræne resultater.

Vi tror på

At viljen til at ville, skaber evnen til at kunne!

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

(+45) 75 55 10 31
post@egtved-smedje.dk