Vedligehold

Det er tid til at kigge efter

Vi skriver oktober måned og dermed går vi nogle mørke og kolde måneder i møde

Hold varmen – vedligehold dit anlæg!

Ligesom bilen skal gøres vinterklar, skal dit varmeanlæg også ses efter, så du kan gå de kolde måneder i møde med optimal driftssikkerhed og økonomi. En god varmeøkonomi forudsætter at din varmeinstallation er korrekt udført, at anlægget er indreguleret så det passer til dit behov samt, at alle komponenter er vedligeholdt og fungerer korrekt.

Hos Egtved Smedje er vi eksperter i at kigge efter…

Hos Egtved Smedje er vi specialister i gennemgang, installation og vedligehold af varmeinstallationer hos både private, virksomheder og offentlige institutioner. Vi vejleder dig også gerne, så du træffer en kvalificeret beslutning, hvis du søger et supplement eller et alternativ til din nuværende varmeinstallation. Med en VVS-fagmand fra Egtved Smedje får du gode råd og vejledning, så du får den optimale driftssikkerhed og økonomi.

Vedligeholdelse – din komfortsikkerhed

Hos Egtved Smedje ved vi, at alt teknisk udstyr kræver vedligeholdelse for at fungere pålideligt og optimalt. Derfor tilbyder vi vedligeholdelsesaftaler til de af vores produkter, der kræver vedligeholdelse. Vi registrerer dit anlæg i vores system og sørger for at tilse anlægget iht. gældende krav for garanti og lovgivning. Følgende produkter/installationer kræver vedligeholdelse og fås med en vedligeholdelsesaftale:

(+45) 75 55 10 31
post@egtved-smedje.dk