Opsætning af varmepumpe i Give, Kolding, Vejle & omegn 

Varmepumper kommer til at spille en central rolle i en fremtid, hvor vi bevæger os væk fra de fossile brændsler og hen imod at bruge mere og mere vedvarende energi. 

Der er ingen tvivl om, at varmepumper vil blive installeret i mange danske hjem og andre ejendomme i den kommende periode, som en erstatning for oliefyret, gasfyret eller træfyr/pillefyr. 

Udover at fungere som en af fremtidens individuelle varmekilder vil varmepumperne indgå som en væsentlig brik i det intelligente energisystem, som skal hjælpe med til at håndtere meget mere elektricitet fra bl.a. vindmøller.

Hvordan virker en varmepumpe?

Jordvarme
Jordvarme-anlæg "henter" sin energi fra den omliggende jord, som jordslangerne ligger i.

Luft/vand
Luft/vand-anlæg "henter" energien ud af luften. Luft/vand-anlæg har ikke nedgravede jordslanger, men derimod en ”udedel” der er monteret udenfor.

Fælles for begge varmeinstallationer er, at varmepumpen er et varmeanlæg, som optager varmeenergi fra varmekilder med et lavt temperaturniveau. Via et lukket kredssystem med et kølemiddel og en kompressor kan varmen omsættes til et højere temperaturniveau, som kan anvendes til opvarmningsformål.

Selve varmepumpeinstallationen samt vejen der til…..

Der findes flere forskellige måder at sammensætte en varmepumpeinstallation på. Derfor er det altid af stor vigtighed at kontakte en autoriseret VE-installatør for at få de bedste løsningsforslag fundet frem.

Ved brug af en autoriseret VE-installatør, har du som kunde også muligheden for at kunne opnå energitilskud. 
Desuden er en VE-installatør også underlagt nogle lovmæssige foranstaltninger, som eksempelvis at aflægge kunden et besøg for at få ordentlig klarhed over installationens omfang, se hvilke installationsmuligheder der er tilgængelige i den pågældende ejendom samt i samarbejde med kunden at få afdækket det ønskede behov.

Få et uforpligtende tilbud på varmepumper 

Egtved Smedje A/S er, som VE-installatør, godt klædt på til at rådgive og hjælpe jer med at finde den rette varmepumpeinstallation til netop jeres ejendom. 
Vi hjælper fra starten med at belyse de fordele samt ulemper som varmepumperne måtte have. Vi finder et løsningsforslag eller to, får det tilpasset og har eventuelt vores egen elektriker (samarbejdspartner) med i vores tilbudsgivning, så I som kunder ikke behøver at have andre kontakter end til Egtved Smedje A/S.

Efter endt arbejde, bliver jeres installation lagt ind i vores database, hvorefter I efter 1 års drift vil blive påmindet om, at jeres varmepumpe har behov for det lovpligtige serviceeftersyn.

Skal vi også hjælpe jer? kontakt os på 75 55 10 31 og få et tilbud.

Egtved Smedje A/S

Aftensang 16A, 6040 Egtved
75 55 10 31
post@egtved-smedje.dk
CVR: 21060046

Kreditor fakturaer kan fremsendes til bogholderiet på post@egtved-smedje.dk eller via EAN nr. 5790002472695

Åbningstider

  • Mandag 07:30 - 16:00
  • Tirsdag 07:30 - 16.00
  • Onsdag 07:30 - 16.00
  • Torsdag 07:30 - 16:00
  • Fredag 07:30 - 14:00

Garantiordning

Du er dækket ved fejl og mangler

Vi er medlem af Håndværker Garanti